Complete badkameroplossingen

Bij het inrichten of renoveren van een badkamer komt heel wat kijken. Het is een belangrijke plaats in je woning waar je dag meestal begint en eindigt. Het is ook vaak een ontspanningsruimte, waar je heerlijk kan genieten van een verkwikkende douche of een relaxerend warm bad. Bij Buildsmart kan je zowel terecht voor volledig ingerichte badkamers als voor aparte badkamerelementen. Wij verzorgen de coördinatie van jouw volledig project van ontwerp tot plaatsing en jij hebt slechts één aanspreekpunt.

Een inspirerende showroom

Bezoek onze showroom in Rumst en laat u inspireren door onze sfeerboxen. Douches, inloopdouches, douchebakken, baden, badkamermeubels, badkamerkasten, toiletten, lavabo’s, handenwassers, kranen … ; je vindt bij ons zowel designproducten van gekende merken (Sphinx, Hansgrohe, Detremmerie, Duravit, Dornbracht, Hansa, …) als kwalitatieve producten van ons huismerk Mayer.

Bovendien kan je in onze showroom meteen ook de bijpassende vloer- en wandtegels kiezen. Alles onder 1 dak, handig toch? Er zijn enorm veel mogelijkheden voor de keuze van een passende tegel voor je badkamer. Je kan kiezen voor mozaïeken als accentmuur, of wandtegels met structuur voor een meer robuuste look. Door de wanden te bekleden met keramische platen met grote afmetingen, creëer je dan weer een gevoel van extra ruimte. Keramisch parket op de vloer zorgt voor een warmere sfeer; tegels met cement- of betonlook geven dan weer een strakkere sfeer.

Je project bespreken? Maak een afspraak.

Wij besteden graag de nodige tijd aan ieder project. Wens je persoonlijk advies van onze interieurarchitecte, dan maak je best vooraf een afspraak. Zij helpt je bij het creëren van eenheid en harmonie in kleuren, indeling en materialen zodat jouw nieuwe badkamer een echte oase van rust wordt.

Het is best om tijdens je bezoek een ruwe schets en afmetingen van je project mee te brengen, of een plan van de plattegrond als het om een nieuwbouw gaat. Je hoeft niet alles in detail op te meten. Daar zorgen wij voor vooraleer de materialen definitief worden besteld.

Laat je inspireren in onze showroom