Een keuken op jouw maat

Bij het kiezen van een nieuwe keuken heb je de keuze tussen een voordelige standaard keuken met vaste afmetingen, of een duurdere keuken op maat waar je bijna geen enkele beperking hebt. Als je kiest voor een keuken op maat, kan je je droomkeuken laten ontwerpen zonder dat je gebonden bent aan vaste afmetingen, kleuren, materialen, of toestellen.

Buildsmart ontwerpt jouw keuken op maat volgens je beschikbaar budget en zoals jij het wilt.

Alle opstellingen, stijlen en materialen en kleuren

Alles is mogelijk: een keuken met een keukeneiland, een volledig open keuken, een greeploze moderne keuken of een landelijke keuken met grepen, … Ook qua materialen kunnen wij je alles aanbieden: melamine, laminaat, fineerhout, massief hout, poedercoat, hoogglans lak, …. tot zelfs het nano technologisch materiaal Fenix (anti-vingerafdruk, zijdezacht aanvoelend, mat en uiterst duurzaam). Onze keukenkasten zijn verkrijgbaar in meer dan 100 kleuren. Bovendien zijn alle kasten aan de binnenzijde beschikbaar in dezelfde kleur van de buitenzijde.

moderne keuken op maat

Ecologisch, duurzaam en flexibel

Al onze keukenkasten worden vervaardigd met emissiearme materialen. De randen van de fronten worden naadloos afgekant d.m.v. lasertechnologie, waardoor ze 100% beschermd zijn tegen vocht en waterdamp. De achterzijde van de kasten bestaat uit een 8mm dikke gegroefde en geschroefde wand, wat zorgt voor een maximale stabiliteit. Wenst u de stijl van uw keukenkasten door te trekken in uw dressing, badkamer of woonkamer? Dat is perfect mogelijk. Onze interieurarchitecte bespreekt het graag met u

 

gootsteen kopen en werkblad

Werkbladen

De meest budgetvriendelijke oplossing, is een kunststof werkblad, verkrijgbaar in verschillende decors die passen bij je keukenkasten. Composiet werkbladen zijn verkrijgbaar in een groot aantal kleuren. Kwartscomposiet is een onderhoudsvriendelijk materiaal met een hoge dichtheid, waardoor bacteriën en andere stoffen niet kunnen doordringen. Het vergt weinig tot geen onderhoud en is zeer hygiënisch. Bovendien is het zeer kras- en stootvast en hittebestendig. Wel opgelet met hete pannen of potten, want die kunnen verkleuring of zelfs een scheurtje veroorzaken.

Graniet is een harde natuursteensoort. Het heeft een rustieke en luxueuze uitstraling. De kleurkeuze in dit materiaal is beperkter dan die in composiet. Bovendien is het licht poreus, waardoor het vatbaar is voor vlekken. Je kan dit vermijden door te kiezen voor een gepolijste uitvoering. Kies je voor een landelijke keuken, dan kan je ook kiezen voor blauwe hardsteen. Dit materiaal vergt wat meer onderhoud en kan je best preventief behandelen tegen vlekken van vb. zeep, wijn of zuren.

In je werkblad integreren we naadloos een gootsteen of spoelbak. Dankzij een ruim aanbod aan keukenkranen krijgt ook jouw keukenwerkblad een unieke touch. 

donkere keuken

Keukentoestellen

Een standaard keuken bevat meestal 5 toestellen: een koelkast, een kookplaat, een dampkap, een oven en een vaatwasser. Deze kunnen eventueel nog aangevuld worden met een microgolfoven, een stoomoven, keukenkranen ...

Bij Buildsmart vind je een ruim aanbod aan keukentoestellen voor elk budget: Mayer (huismerk), Whirlpool, Siemens, Bauknecht, Atag, Bosch, …

Van ontwerp tot plaatsing

Bij Buildsmart krijg je begeleiding van A tot Z en advies aan huis. Na de bespreking van je project met onze interieurarchitecte, bezorgen wij je een ontwerp zoals het hoort: vooraanzicht, 3D-simulatie en volledig technisch plan. Vervolgens komen wij nauwkeurig opmeten ter plaatse om de laatste details aan te passen. Eens alles is geproduceerd, komen onze vakmensen de keuken leveren en plaatsen en wordt alles vakkundig aangesloten zodat je zorgeloos kan genieten van je nieuwe keuken.

Laat je inspireren in onze showroom