Waarom kopen
bij Buildsmart?

Buildsmart, interieurshoppen heruitgevonden

Woon zoals je wil. Bij Buildsmart vind je een uitgebreide keuze voor de afwerking van je woning; Van verlichting, douchecabines, sauna's en keukentoestellen tot algemeen sanitair en complete keukens. Ook voor tegels, laminaat, ramen, deuren en trappen op maat kan je bij Buildsmart terecht.

Buildsmart biedt je de zekerheid van een gecentraliseerde interieurshopping, met één enkele contactpersoon die alles voor je regelt en organiseert. Alles wat je nodig hebt voor de kwalitatieve, stijlvolle inrichting en afwerking van je thuis hebben wij in huis. En niet enkel de producten, maar ook de nodige vaklui voor plaatsing, installatie en begeleiding.

Wij maken het keuze-, aankoop- en uitvoeringsproces sneller, eenvoudiger, goedkoper en transparanter.

One Stop Shop
Betaalbaar & Kwalitatief
Showroom 7/7

Wat maakt Buildsmart uniek?

Buildsmart is dé specialist voor een kwalitatieve, smaakvolle binnenafwerking van je woning. Buildsmart richt zich vooral op de prijsbewuste consument die op zoek is naar één enkele partner met een ruime keuze aan betaalbare producten en toestellen.

Kwalitatief, trendy en betaalbaar design

Buildsmart koopt rechtstreeks aan bij de fabrikanten en staat voor een complete one-stop shop voor je woning. Dit betekent concreet: hoge kwaliteit voor haalbare prijzen.

Technisch advies en gratis werfcoördinatie

Naast producten en diensten biedt Buildsmart ook extra diensten aan zoals: advies door een interieurarchitect, opmeting door eigen professionals en plaatsing door erkende installateurs. Bovendien stellen wij gratis een werfleider ter beschikking die voor jou alles in goede banen leidt wat betreft planning, logistiek en plaatsing.

Openingsuren op jouw maat

De openingsuren van onze woonwinkel in Rumst zijn afgestemd op jouw agenda. Zo kan je er 7 op 7 terecht. Ook na de normale openingsuren kan je tot 21 u binnen dankzij de geautomatiseerde deur die opent door het inlezen van je identiteitskaart. Wens je persoonlijk advies ? Dan maak je best vooraf een afspraak. Zo kunnen onze specialisten ruimschoots de tijd vrijmaken om jouw project in detail te bespreken.

Kom alles ontdekken in onze showroom