Keramische tegels

Keramische tegels zijn onderhoudsvriendelijk en verkrijgbaar in talloze formaten en verschillende stijlen, zowel voor de vloer als voor de wand. Onze fabrikanten staan garant voor een brede collectie aan volkeramische of porceleinen vloer- en wandtegels van de beste kwaliteit. Strak en modern, industriële beton- of cementlook, traditioneel, keramisch parket, mat of blinkend, effen of lichtjes gestructureerd, gerectificeerd met een minimale voeg, terrastegels, … bij Buildsmart vind je het allemaal en voor elk budget.

Ook voor grote keramische platen (tot 120x240cm) kan u terecht bij Buildsmart. Ze zijn verkrijgbaar in effen kleuren en ook in tal van prachtige natuursteendecors. Ze worden niet alleen gebruikt voor het bekleden van vloeren en wanden, maar zijn ook toepasbaar als keukenwerkblad en voor grote projecten. Wegens hun geringe dikte zijn ze ook uitstekend geschikt voor renovaties.

Onze interieurarchitecten geven je met plezier deskundig advies en ook voor een professionele plaatsing kan je bij ons terecht.

Natuursteen

Met natuursteen, kies je voor een uniek en duurzaam product met een authentiek en tijdloos karakter. Dit materiaal geeft een onbetwiste meerwaarde aan je woning en is in met zijn talloze materialen, formaten en afwerkingen geschikt voor vele toepassingen: vloer, wand, oprit, terras, keukenwerkblad, …

Bij Buildsmart vind je de meest courante materialen zoals graniet, blauwe hardsteen en basalt.

Parket en laminaat

Ben je nog op zoek naar een passende vloerbekleding voor je woonkamer of slaapkamer? Dan zijn parket en laminaat zeker één van de mogelijkheden.

Parket bestaat uit natuurlijke materialen en heeft een warme uitstraling. Dat is ook de reden waarom veel mensen ervoor kiezen. Je hebt de keuze tussen massief parket en meerlagig of samengesteld parket, waarbij enkel de toplaag van 4mm bestaat uit natuurlijk hout. Samengesteld parket heeft een hogere dimensionele stabiliteit en is bijgevolg minder gevoelig aan temperatuurschommelingen. Beiden zijn verkrijgbaar in verschillende kleurtinten.

Laminaat biedt dan weer veel meer mogelijkheden. Het is verkrijgbaar in talloze decors, waarbij de houtlook de populairste zijn en het uitzicht van parket benaderen. Laminaat bestaat uit verschillende lagen, met bovenaan een bedrukt gelamineerd papier dat voorzien is van een bovenlaag die de duurzaamheid van de vloer bepaalt.

Vinyl laminaat is dan weer waterbestendig, heeft een zeer hoge slijtweerstand en is zeer hygiënisch. Het is uitstekend geschikt voor gebruik in vochtige ruimtes zoals de badkamer. Dit materiaal biedt ook zeer mooie kopies van natuurlijke houtstructuren.

Kom vandaag nog langs in onze showroom