Ramen, deuren en keukens succesvol afgewerkt door Buildsmart.

Onze gerealiseerde projecten waar we enorm trots op zijn!

Wil jij je ramen en deuren vernieuwen? Wij geven je alvast wat inspiratie door te laten zien wat we in het verleden al verwezenlijkt hebben.

Residentie 't Zand

Gezellig wonen in het kleinste dorp van Beveren Waas. Dit kleinschalig nieuwbouwproject te Haasdonk telt 7 energie zuinige BEN-appartementen. Ramen en keukens werden hier door Buildsmart geplaatst. De indeling van ieder appartement is gefocust op ruimte, openheid en luchtigheid. Deze kenmerken trokken we dan ook verder door in de ramen en keukens die geïnstalleerd werden. De grote glaspartijen zorgen voor een open gevoel zowel binnen als wanneer je op de terrassen vertoeft. De keukens kregen een strakke afwerking in combinatie een hout- of betonlook werkblad. Dit zorgt voor een hedendaagse en tegelijk gezellige uitstraling.

Residentie Vanille

Royaal en centraal wonen in Melsele. Deze 15 prachtige appartementen hebben we volledig voorzien van ramen, deuren en keukens. Zulke werken voor grotere projectontwikkelaars zijn absoluut geen enkel probleem voor Buildsmart. Sterker nog, dat is één van onze specialiteiten.

Residentie Vanille

Wat past het schuifraam in zwart aluminium mooi bij deze keuken!

Residentie Vanille - achtergevel

Wat ziet de achtergevel van Project Vanille er toch fijn afgewerkt uit. Voor dit project werden zwarte aluminium ramen geplaatst. Aluminium kent tal van voordelen en de zwarte kleur zorgt voor een tijdloos en trendy look. Wil jij graag meer weten over het verschil tussen PVC en aluminium ramen? Neem contact met ons op en wij leggen het je met plezier uit.

Project Tervuursesteenweg - Mechelen

Voor dit prachtige pand in Mechelen heeft Buildsmart ramen, deuren én keukens geplaatst. Voor dit project werden zowel aluminium als PVC ramen gezet. Bij Buildsmart vind je ramen en deuren voor ieders budget en stijl. Kies je ervoor om verschillende materialen te gebruiken? Ook dan zorgen wij ervoor dat alles mooi bij elkaar past en één geheel vormt.

Project Tervuursesteenweg - achtergevel

De achtergevel van het project op de Tervuursesteenweg ziet er terug als nieuw uit! Er werd gekozen voor een combinatie van witte PVC en aluminium ramen. Buildsmart voert alle werken op tijd, netjes en met de meeste precisie uit. Neem gerust contact met ons op moest je vragen hebben.

Project Vrijheidstraat - Antwerpen

Buildsmart plaatste in dit trendy project in hartje Antwerpen alle ramen en deuren. Er werd gekozen om te werken met aluminium profielen die zorgen voor een tijdloze en hedendaagse steellook.

Project Vrijheidstraat - Antwerpen

In de Vrijheidstraat te Antwerpen kijk je naar buiten door perfect geplaatste ramen. De aluminium zwarte ramen werden met precisie afgewerkt door de verdoken scharnieren. Ben jij ook renovatiewerken aan het uitvoeren en wil je graag je ramen vernieuwen om ook te genieten van prachtig raamwerk? Vraag nu je offerte aan en bekijk al je mogelijkheden.

Privéwoning in Aartselaar

Gezellig wonen in Aartselaar met ramen en keuken van Buildsmart. De grote zwarte aluminium harmonicadeur over heel de ruimte geeft toegang tot de tuin en laat veel natuurlijk licht binnen. Aansluitend op deze stijl, werd er gekozen voor een onyxzwarte keuken met een glanzend wit werkblad en prachtig zwarte, matte kasten.

 

Project Vrijheidstraat - Antwerpen

Ramen moeten niet alleen een goede isolatiewaarde hebben of er mooi uitzien… ze moeten ook zeker veilig zijn. Ramen van Buildsmart voldoen aan alle hedendaagse normen inzake veiligheid en duurzaamheid. Wil je graag beveiling op je ramen voor je kinderen of tegen inbraak? Ook voor dit soort raamkrukken kan je kiezen bij Buildsmart.

Privéwoning in Zwijndrecht

Voor een privéwoning in Zwijndrecht plaatsten we nieuwe PVC ramen met passende automatische rolluiken in de kleur antraciet. Aan de binnenzijde van de woning koos deze klant voor fris wit om zijn binnenruimtes meer open te maken.

Privéwoning in Zwijndrecht

Voorts werd er in de privéwoning te Zwijndrecht ook nog automatische rolluiken geïnstalleerd. Zeer handig omdat je met één druk op de knop alles tegelijk kan bedienen. Om de ramen in dezelfde stijl te brengen als zijn voordeur, liet deze klant de voordeur in dezelfde RAL kleur schilderen.

Privéwoning in Temse

Bij deze woning in Temse installeerden we een nieuwe aluminium voordeur en nieuwe PVC ramen. Beide kregen ze dezelfde RAL kleur. In huis koos de klant om een nieuwe  aluminium harmonicadeur te plaatsen die zijn leefruimte van de veranda scheidt.

Privéwoning in Temse

Ook binnenshuis werden er vernieuwingen gedaan in de privéwoning te Temse. Zo kregen de ramen op de slaapkamer nog passende vliegenramen en rolluiken, deze ook in dezelfde kleur als de voordeur en ramen buiten.

Studentenkoten Leopoldstraat Mechelen

Wie zou hier nu niet op kot willen zitten om te studeren? Wat een pand! En zeker nu de ramen en deuren hier vernieuwd zijn!

 

Studentenkoten Leopoldstraat Mechelen

Voor het vervangen van de ramen in het charmante studentengebouw in Mechelen werd heel wat precisie vereist. Ramen vervangen die in een boog geplaatst zijn, is niet altijd een evidentie… Maar ook die klus weet Buildsmart te klaren! Verder werden er in het gebouw ook nog ramen geplaatst die op kiepstand gezet kunnen worden zodat verse lucht binnen laten makkelijk is. Ook werd er op het raam van de badkamer een raamsticker geplakt en zijn al deze cremekleurige PVC ramen goed geïsoleerd voor tijdens de wintermaanden.

Studentenkoten Leopoldstraat Mechelen

Naast de ramen die vernieuwd werden in het studentengebouw te Mechelen, werd ook de achterdeur vernieuwd. Want niets is belangrijker dan een goed beveiligde deur. Passend bij de ramen werd er gekozen voor een cremekleurige PVC deur.

 

WordPress Image Lightbox